Lůžko o velikosti 100x200 cm

Lůžko o velikosti 100×200 cm

  • 23 prosince, 2018
  • Posted By


Pro jednoho velká pro dva malá. I těmito slovy by se dal popsat právě tento rozměr. Pro jednoho jedince však bude toto lůžko obrovské, protože se jedná o trochu netradiční rozměr. Pokud však hledáte právě takový, pak si můžete vybírat hned z několika různých druhů.
dívčí pokojík
Postele z masivu jsou kvalitní, nepůsobí lacině, ale naopak hned na první pohled jdou vidět jejich přednosti. Kvalitní zpracování poznáte již při prvním pohledu. Zaujme vás také masiv borovice, avšak tem může mít jakýkoliv jiný dekor. Celá postel 100×200 cm může být v barvě olše, dubu, šedé nebo krásné světlé lakované bílé, či v pravém dřevě pouze v přírodním lakovaném provedení. Vybrat si tedy můžete z různých druhů dekorů podle toho, co se vám líbí, co je ve vašich očích to nejkrásnější nebo třeba také podle toho, do jakého stylu máte laděnou ložnici či pokojík.
květiny na knihách
Právě velikost 100×200 cm se hodí do dětských pokojů, když malé dítko trochu vyroste, ale i v případě, že je ještě malé a máte v pokojíčku dostatek místa. Určitě můžete volit právě větší lůžko na spaní, aby mělo vaše dítko dostatek prostoru a mohlo každý den usínat jako na obláčku. Pohodlí ve spánku je to nejdůležitější, protože tímto způsobem, tedy spánkem vlastně trávíme třetinu života. Proto je velice důležité pořídit si lůžko, které bude kvalitní a něco vydrží. Rozhodně tímto rozměrem nepohrdnou ani starší děti či už skoro dospělé.
knížky na stole

Komfortní spaní pro jednoho nebo pro dvě osoby

Na takovéto lůžko se při troše dobré vůle vlezou i dvě osoby. Pokud nepotřebujete zrovna velkou plochu na spaní, tak se dá přespat i tímto způsobem.
Postel je pevná, stabilní a dlouho vydrží. Na výběr je z různých barevných odstínů. Vše doladí vysoká kvalita zpracování a celkový design, který se hodí do každé místnosti. Přepychově vypadající masiv je základem úspěchu. Každý pozná pravé dřevo a kvalitní práci. Interiér doladí krásný design a jednoduché tvary.
o Estetika a vzhled
o Různé druhy barevného provedení a krásný design zajistí, že v každé ložnici bude takovéto lůžko tím pravým, výjimečným a jedinečným doplňkem, který však má v celé ložnici tu nejsilnější váhu, protože je tam tím nejdůležitějším.

Category